Vilka är vi?

IMG 0220

IMG 6006

viktor sommar 16

Vår familj flyttade från Holland till Sverige under 2005, för att vi ville fullborda vår dröm om att bo i underbart vackra Sverige.

Min dröm var att starta en B&B för att integrera fortast i det svenska samhället och träffa gäster från alla nationaliteter. Vi hittade det här fantastiska huset och pusselbitarna föll på plats.
Vi unnar dig samma glädje som vi känner för omgivningarna kring huset och Skansens naturreservat. 

På gården bor två underbara katter,Viktor och Saga. Vår tigerrandiga tjejkatten Saga är världens bästa trädklättrare, född 2015. Saga håller koll på vad som händer utanför dörrarna. Hon spanar gärna in alla kaniner i skogen och mös överlever knappt hennes snabab klor och vassa tänder. Saga är otroligt snäll, men tycker inte om att komma för nära.
Viktor är en vacker brittisk korthårig katt, som vi ganska oväntad fick ta hand om genom en akut omplacering. Han är ståtlig, nyfiken, och jätte gosig. han trivs pålandet och börjar lära hur man ska bet sig som en riktig katt. Han kom från en lägenhet, så skogen är en otroligt häftig upplevelse för honom!

Tyra är vår spralliga blandis som vi fick i oktober 2017. En vacker vänlig Golden Retriever/Border Collie som förgyller tillvaron. Hon hälsar glad och är nöjd när du klappar henne.

Se själv så söta våra djuren är!

Trots att vi själv har husdjur tar vi inte emot gästdjur tyvärr. Vänligen boka djurpassning hemma.

 
.

Bed & Balance Skansen
Sibbarp 3393 | 283 91 Osby | Sweden | +46(0)479-128 02 | francis@bbskansen.se

Boka rum

+46(0)479-128 02

francis@bbskansen.se

 

Boka behandling

bookbutton
Boka behandling direkt online

Login