Circle of Hearts retreat

Vi erbjuder dig, du starka tigrinna som tar hand om ditt speciella barn, en retreat där du blir bortskämd med en skön genuin lugn miljö, hälsosam mat, likasinnade medsystrar, plus ett gedigen program hur du ska ta hand om dig själv.

Ingenting slår egen tid på riktig när du känner att du verkligen kan dra dig undan ett par dagar från allt bestyr. Bara landa här på en onsdagskväll, göra dig i ordning för natten och vakna till fågelsång och dofter av en hälsosam frukost på gång.

Du kan gå barfota i trädgården för att känna det svala gräset mot dina varma fotsulor. Sedan vet du att det blir en bra dag. Du kommer att uppleva båda stillhet och högt i taket.
Du får med dig kära minnen och nya verktyg för att på hemmaplan kunna fortsätta ta hand om dig.

Vi tar hand om dig!
Vi har 13 års erfarenhet av att ta hand om gäster från hela världen. Vi har fått höga betyg varje år från riktiga gäster som tog sig tid att sätta betyg på vårt ställe via Booking.com. År 2017 avslutade vi med 9.0 poäng utav 10. Vi bockar och bugar för det och ler tysta för oss själva. Ger man från sitt hjärta så märks det. Det ger kraft och energi. Därför erbjuder vi vårt kärleksfulla retreat för de underbara fantastiska starka kvinnor som tar hand om barn med speciella behov. Det ska bli ett rent nöje att få ta emot dig och uppleva programmet tillsammans.

På retreaten delar du ditt rum med en medsyster. Rummen är inredda med kopior av gamla svenska tapeter, då huset bär sina minnen från ett rikt pensionatsliv under 40, 50 och 60 talet. Tidigare var det ett vilohem. Tänk att historien får upprepa sig, att nu är det du som får vila upp sig här.

Tänk dig att bo i ett hem där det finns knarr i golvet, tvättställ på rummet, ingen TV på rummet (!) ett kök där du äter dina serverade måltider. Såklart använder vi gärna vår stora trädgård när vädret tillåter det. Maten kommer från en kock som lagar god näringsrik vegetarisk kost med passion, lokala och ekologiska råvaror.

Det finns aldrig mer än 6 personer på vårt retreat. Av praktiska skäl men även för att vi vill behålla hög kvalitet. Är du sensitiv så vill vi att du mår så bra som möjligt.

Vi erbjuder gratis tillgång till Wifi men uppmanar att stänga av allt som har med social media och mobilen att göra. De här dagarna är bara till dig, vi vill att du lär dig varva ner, och därtill hör att du stänger av din telefon. Det unnar alla som är med

Klicka här för att se och läsa om hela retreat programmet

affisch retreat header bild

 

 
.

Bed & Balance Skansen
Sibbarp 3393 | 283 91 Osby | Sweden | +46(0)479-128 02 | francis@bbskansen.se